Wordplay.

Har precis hittat massa nya bra Jason Mraz låter och de är grymt bra! Tack Mårten för tippset:) Lite läskigt är det nästan för Mårten och jag har exakt samma musik smak och då menar jag exakt samma musik smak, än så länge har inte en enda låt träffat fel, läskigt men roligt:) Vi kanske är tvill 

See a whole new life.

Under sommarens varmaste dag bestämmer Malin och jag oss för att åka in i stan och springa i affärer. Smart. Men, men det var mycket trevligt och vi hittade det vi ville ha, förutom att jag har fått ännu mer beslutsångest om vilken mobiltefefon jag ska köpa. Så jag har övertalat min far att han ska följa med mig och hjälpa mig med vilken jag ska välja:)
   Mamma och pappa pratade även om att åka till Österike under sportlovet och det skulle inte sitta fel men då måste vi bara hitta några fler som är villiga att åka. Någon som är sugen?:)
  

Holm

All summer long.

Mööh, sitter och funderar på bra sommar musik när jag igentligen borde börja packa inför Bockholmen resan med kusin och lillebror:) Vi ska köra en liten road tripp genom sörping och sedan vidare ut till skärgården, mysigt:)
   Vi sklog förövrigt rekord på jobbet idag och sålde mat gör ca 124 000kr det ni;)

Holm

Back in the days.

When we were only kids, and our time couldn't end,
and how tall did we stand, with the world in our hands.
And we were only kids, and we were best of friends,
and we hoped for the best, and let go of the rest.

The shadows and regrets, let go of the rest.

Holm.

RSS 2.0