Gx2 C Gx3 D7

Nu ska jag förvärkliga min dröm och börja spela gitarr.
   Igår åkte jag och pappa hem till min kusins pojkväns mammas hus för att hämta min farfars gitarr. Någon som hängde med på den? Antagligen inte.
   Så idag fick jag gitarr skolböcker av Victor så nu har jag suttit och spelat i flera timmar och lärt min spela låten "Amazing grace" lite halv, men för att citera min käre far "det ska ju inte ta en timme mellan varje ackord" gullinutt på honom. Han är bara avundsjuk eftersom han inte kan ta ett ackord ens en gång.
   Pappa tyckte att jag skulle skicka ett brev till Winnerbäck och fråga honom om han vill lära mig att spela och då sa jag att det ska jag faktiskt ta och göra, då sa pappa men tänk om han svarar och säger att han vill lära dig då. Då tänkte jag efter en stund och kom sedan fram till att jag inte ska skriva något brev eftersom jag aldrig skulle våga träffa Winnerbäck även fast jan är min stora kärlek:)

Holm

Du hade tid.

Skolan börjar på torsdag. Sista året och det känns skit. Vad ska jag göra sen? Finns det jobb eller ska jag bli förevigt arbetslös?
   Jag orkar seriöst inte mer av skolan nu, det känns bara mörkt och tråkigt. Tipps på hur man ska orka är välkommet.

Holm.

Fortunate Son.

Nu har mitt musik sinne viddgats ytterligare. Creedence Clearwater Revival är min nya upptäckt. Dock är bandet inte så nytt kan jag ju inte påstå. De var som störst mellan 1967-1970. Deras musik är inspirerad av blues och rock n' roll. Mycket bra tycker jag personligen=)

Tipps på låtar;
Have you ever seen the rain
Proud Mary
Mustang Sally

Holm

Our lives.

Minnet är bra men kort, eller?
   I maj skulle jag ha bokat en tid för att gå till min sjuksköterska men så blev det icke, kom på det nyss så jag kände att det kanske var dags att boka en tid nu. Så jag får åka till sjukhuset i september istället för i juli, 10 poäng till mig!
   I övrigt har jag kommit på att världen bara känns mindre och minder, att alla känner i principp alla och att norska är nog det finaste språket i världen, eller i alla fall i norden!:)

Holm

RSS 2.0