Higher.

Jag vill åka hem och bara dö för idag har jag varit så jävla förbannad. Jag blir bara så trött på dig.
  Så tråkig och meningslös dag i skolan. På projektet satt jag, Ponk och Tuss och gjorde mest ingenting. Nu har vi bar kunskap men lärarens dator är trasig så vi fick en uppgift som vi i princip redan har gjort för två lektioner sedan. Orka.

Holm

Tingeling.

Studiedag imorgon vilket innebär film mys hela natten hemma hos mig:D Imorgon blir det staden med Tuws och kanske Ponk för att Tuss behöver pumps tills på fredag och jag ska fixa en tatuerings tid:)

Holm

Välkommen till Mc Donut.

Idag har jag, Tuss, Martin och Sara gjort ca 200 munkar och donuts, The Donut Factory som Edgar kallade oss. Och bra blev dom med!:)




Holm

Middle of a magazine.

Nu var det mycket länge sedan som jag rekomenderade någon bra musik därför så medelar jag nu att alla bör börja lyssna på Tamarama. Mycket bra och mysig musik:)
   I övrigt idag så har jag varit på vandring i sörsjön och det är alltid en upplevelse i sig. Min moster berättade t.ex att min kusin hade stått under deras fönster typ tre på morgonen och bönat och bett en tjej att följa med upp och det hade han gjort genom att tjata "Jag vill ha dig!", min släckt asså.
   Sen bar det av till Maxi där jag köpte fin fin klänning och bjöd Ponken på en fika, sedan hem och kolla på handbollen där bror var bollkalle.

En liten länk till Tamarama kanske;)
http://www.myspace.com/tamarama

Holm

Underclass Hero.

Grymt tråkig dag i skolan, jag hatar planering, Åsa ändrar ju bara det vi planerar ändå så det spelar ingen roll vad vi gör.
  Men ikväll ska jag ner till Tuss. Hon har gjort god paj säger hon sen får vi väl se vad vi gör:)

För övrigt så gick det bra på Bomull idag, dock blev dem lite förvånade över att jag var där och frågade för att de tyckte att det var så tidigt, men bättre att vara ute i god tid än att fråga i sista stund och inte få något jobb:)

Holm

Wish we were older.

Idag är jag glad för jag har fått min studentklänning av mamma och den är super fin!
  I övrigt så är jag äckel nervös, så nervös att jag mår illa. Jag hatar att behöva prata med arbetsgivare, jag mår nästan lika dåligt som jag gjorde dagen innan jag sa upp mig från carl-johan fast det här inte ens är i närheten av det. Jag måste bara fråga om ett sommarjobb. Jag förstår inte varför jag alltid är så nervös av mig och då menar jag alltid. 

Holm

En historia..

Om Therese Calsson Wikström som är en dam som går tredje året på hotell och restaurang programet på john bauer i Norrköping. Hon bor på svärtinge udde 21, där honpå sin fritid brukar leka med sin granne Joel och röka vattenpipa, hon tränar också sina barn i cirkus och tränar det själv för den delen.
   Therese Carlsson Wikström tycker om att säga ord snabbt så att det låter som om dom sitter ihop t.ex. ThereseCarlssonWikström eller Tacksåmycket.
    Therese Carlsson Wikström är också i kiss och bajs åldern, Hon har både en kiss och en bajs hemma. Hon har också en Driffel och för någon vecka sedan köpte hon en vän till Driffel som heter Druffel.
    Denna fröken tycker också om att säga att jag är dum, för att citera "dum dum dum du är jätte dum". Hon visar också gärna sin tandställning för folk för att alla ska se maten som har fastnat i den, hon skrattar med vidöppen munoch då fladdrar näsborrarna lite vilken gör att man skrattat ännu mer. Hihi. 




Behöver jag säga vem som är Therese?:)

Holm

Now that we're done.

Det är så mycket jag vill säga men jag har svårt att hitta orden så vi får vänta några dagar så kanske jag återkommer med det.
   Men vi kan ju ta en lite fin text också:)

Something snaps and I back away
I don't know why I just run away
Maybe it's self defense
I'll end up alone I know I will
I've got no patience for time but still
I'm living in the past

Holm

I'm still standing.

Åh, min röst är död, igen. Som vanligt när jag bara blir lite förkyld så försvinner min röst vilket är extremt irriterande då jag låter sjukare än vad jag är. Och då kommer det självklara från mamma; "Du får nog stanna hemma ikväll."
   Så vad jag har gjort ikväll är att kolla på melodifestivalen och snart ska jag nog sova, finns ändå inget att göra.

På tal om musik så har jag kommit fram till att jag kan inte lyssna på låtar om jag inte förstår låttexten.
   Som Alla i melodifestivalen, mamma och pappa; "Vilken bra låt!" Medans jag kommer på mig själv med att jag har slutat lyssna helt på låten och hjärnan har stängts av bara för att jag inte förstår. 
   Och för alla er som undrar vad jag tycker, nej, rätt låt vann inte.

Holm

If everyone cared.

And in the air the fireflies
Our only light in paradise
We'll show the world they were wrong
And teach them all to sing along

If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died

And as we lie beneath the stars
We realize how small we are
If they could love like you and me
Imagine what the world could be

Holm

Tell me a story.

Jag är seriöst sovarn. I natt har jag sovit i 12 timmar plus att jag sov säkert 2-3 timmar efter att jag kom hem från skolan igår. Sova är bäst!:)
   Idag harde vi bara en lektion så jag åkte och hämta Tuss strax innan 12 sen bar det av till skolan där vi kollade på en film som jag redan hade sett sen åkte vi hem igen.
   Nu är jag super uttråkad och har massa energi men då finns det självklart inget att göra.

Holm

Who the fuck is Mary?

Jag lovar att jag någon dag ska förklara mitt konstiga sätt och mina konstiga handlingar men det kommer inte bli nu, du får helt enkelt leva med mig som jag är.
   Tre inlägg på en dag är inte bra inte.

Holm



Heroes get remembered, Legends never die.

Äckel snö jag dör, ge mig sommar innan jag blir allt för depp på det här.
   Förövrigt så  har jag en miljon tankar i huvudet idag som gör mig ledsen och förvirrad men jag tänker inte berätta om dem för det är ändå ingen som vill höra dem.

Holm

School

Blää på skolan. Jag tänkte seriöst inte gå till skolan i morse bara för att jag var äckel trött men jag tvingade mig själv. Men det känndes ju extremt onödigt eftersom vi inte gjort något nu på förmiddagen och läraren vi ska ha under eftermiddagen är sjuk men vi måste ändå vara kvar och kolla på en jobbig film.

Holm

RSS 2.0