Green Eyes.

Jaha då sitter man här i Italien och väntar på att Victor ska bli klar så att vi kan gå och göra någonting och inte bara sitta och hänga på rummet. Dock tar det hundra år innan Victor blir klar när han gör iordning sig så snart går jag själv känner jag.
   Annars har det inte hänt så mycket nytt sen jag skrev sist. Vi åker runt och kollar på lite saker osv. Alla vi pratar med säger att vi måste åka till San Marino så vi får väl ta och åka dit någon dag, sammla ihop hela gänget här nere och åka:)

Holm

Ciao!

Tänkte skriva en liten uppdatering från min tid här i Italien.
   Victor och jag jobbar på som vanligt på dagarna mella 7-13 och efter det är det fri tid för valfria aktiviteter som denna veckan inte har blivit så mycket av. Dels för att vi har varit trötta efter jobbet och dels för att Victor varit sjuk nu i två dagar. Men i onsdags kom Poken till oss och vi gick ut på vandring här i Rimini för att hitta en trevligt restaurang vilket vi också gjorde. Dock var Ponk inte så lycklig den kvällen för lägenheten han bor i var bajs och en cigg automat snodde 20 euro från honom vilket motsvarar typ 200 kr. Han var inte glad.
   Sen idag åkte jag till Riccone efter jobbet för att leka med Ponken igen och eftersom Victor fortfarande är sjuk så stannade han kvar på hotellrummet. Ponk och jag fick världens godaste glass av Pat G som är en av våra kontakt personer här, sedan visade hon oss de stora affärs gatorna i Riccone sen gick jag och Ponk till en resturang och åt mycket god mat:)
   Hoppas att ni har det bra i Sverige utan oss:)

Holm 
  

Buon giorno!

Jaha då var första dagen i Italien avkarad. Den spenderades mestadels på stranden och i affärer på jackt efter mat och dryck:)
   Vi har träffat en del personal som jobbar här på hotellet och dom som jabbade i reseptionen var jätte söta och hjälpe mig och Victor med allt som vi undrade över:)
   Ända problemet jag har nu är att mina kock skor och allt mitt smink är hos Ponken och han bor typ en mil bort så tack vare en massa missförstånd så har jag inte fått mina saker fast jag skulle fått dom idag av en av mina kontaktpersoner. Bajs på det:/ och jag vägrar åka till middagen vi är bjudna på imorgon kväll utan att vara sminkad. Jag känner mig redan som ett miffo när jag är ute. Så jag hoppas jag får mina saker imorgon annars får jag gå på jackt efter nytt smink:/ Men nu i mitt skrivande får jag ett sms av min Ponk som säger att jag får mina saker imorgon under dagen. Weheii!:D allt känns redan lite bättre.

Holm. 


RSS 2.0