Happiness for dogs.

You should never hanve to change yourselve to please another person.
   When you´re young, you have to find the real you. Only you can find that person and if I were you I would never change for a boy.
   But that's just me and I don't think it's worth it.



                                                                                                                                                       Holm

Idioter.

Jag förstår inte vad vissa människor har för problem. Vad är det för kul med att såra någon annan människa? Du vet ingenting om mig, du har aldrig pratat med mig och antagligen aldrig sett mig så vad är problemet? Vad kan jag ha gjort mot dig så att du känner att du har rätt att säga sådana sårande kommentarer?
   Patetiska äckliga brudar.

It's in our nature to be changing.

Hur kan man falla så mycket för grupptrycket?
Jag va på en fest i lördags och helt plötsligt kommer min 15 åriga lillebror dit. En av mina kompisar börjar bjuda honom på öl fast att han kör moppe.
   Självklart tänkte jag att jag har en förståndig lillebror som tar det som en självklarhet att inte dricka alkohol när man kör, men ack så fel jag hade för helt plötsligt så sitter han där och dricker öl fastän jag vet att han inte tycker om det. Det syndes så väl på honom också när han drack han gjorde världens miner så fort han drack.
   Sedan var det ju självklart dags att röka också. Kraken vågade ine ens kolla på mig när han tände ciggen, han såg ut att skämmas så mycket så att till och med jag skämmdes över vad han gjorde.
   Så frågan är nu gjorde han allt detta för att alla andra drack och rökte, är han desperat efter uppmärksamhet som så många andra eller gjorde han som han gjorde för att han värkligen ville?
   Svara på det om ni kan.

RSS 2.0