För liten värld?

Haha, jag dör. Satt precis och läste lite i blondinbellas blogg och vem kommer upp på bild om inte killen som var på skolan igår för att fixa studentmössor åt oss?:P Skapligt rolig kille måste jag erkänna!:)

Holm

Sjung om studentens lyckliga dar...

Idag fick vi äntligen fixa med våra studentmössor:D   
   De flesta i klassen gjorde likadana fast med sina egna namn och dom blev så fina, kalaset kostar dock "bara" 1130 kr än så länge och mer lär det väl bli med student klänningar och grejer.   

Holm



Too much is never enough.



Jag har säkert sagt det förut men jag säger det igen, jag är kär i Jon Bon Jovi. Hans röst och hans texter är bara för bra.
   Jag har lyssnat på Bon Jovi sen jag var fyra, fem år. Det om något borde väl säga hur bra de är. För i vanliga fall tröttnar jag på ett band efter max ett år, men inte Bon Jovi inte. För bra:)

Holm

Bloody well right.

Kom hem från Sälen för några timmar sedan, har varit där sen i söndags.
   Allt var super bra och supermysigt där uppe, förutom en sak. Jag fick aldrig sova ordenkligt. Jag är verkligen super kännslig mot folk som snarkar när jag ska sova. Kul då att jag delar rum med Malin som snarkar, ligger vägg i vägg med hennes far som snarkar värre än alla andra jag någonsin hört snarka, plus att min mor och far ligger och snarka ikapp två rum längre bort. Det roliga med det hela enligt min släckt är att jag själv är knäpptyst när jag sover, inte ett enda ljud för jag, även fast hela min familj antingen snarkar, pratar eller går i sömnen. 
   Så gissa hur mycket jag har kunnat sova de här dagarna?
   Men nu ska jag äntligen få sova helt ostört hoppas jag.

Holm

Wherever You Will Go.

Hej hopp på alla hjärtans dag, den dagen som oftast gör mig som mest deprimerad men jag håller humöret upp än så länge idag, får väl se vad som händer.

Holm

Sleeping Sun.

Jag vet inte vad som har hänt, vad som händer eller vad som kommer att hända.
   För första gången i mitt liv vet jag vad jag vill, men vem säger att det blir som jag vill? Det blir på tok för mycket tankar och brutalt mycket frågor som är helt obesvarade, antagligen för att jag inte vågar ställa dem.
   Jag måste nog ta tag i det här känner jag, innan det blir som allt annat för det vill jag inte att det ska bli.
Holm

Buddha.

Sitter på en religon lektion som alla andra onsdags eftermiddagr.
  Idag håller vi på med Buddhism. Ganska kul faktiskt, det är nog den enda religionen som jag tycker känns normal. Jag kanske ska bli buddhist?
  Har precis skrivit klart ett litet arbete om prins Siddharta (Buddha), udda människa men ändå ganska så okej.
  Nu slutar vi om fyra minuter så jag tänkte börja packa ihop lite.

Holm

Tomheten efter explosionen.

Jag känner mig både fysiskt och psykiskt trött efter helgen. Det blev för mycket att hantera på en gång.
   En mamma som ringer tio gånger på en dag för att kolla så att man lever, Den ständiga frågan; "Hur mår du?". Jag vet att det är av omtänksamhet men jag tror att jag måste låta det sjunka in ett tag, slippa känna skammen jag känner för att jag lät det hända.
   Men tack för att ni bryr er!

Holm

Blää.

Jag har nog aldrig varit så rädd och förvirrad som jag var idag när jag vaknade upp i mitt rum och det är fult av ambulans personal, med ett provisoriskt dropp isatt i min arm.

Holm

All The Small Things.

Jag skaffade bloggen för att skriva ner alla min konstiga tankar som jag så mång gånger har hört att ingen vill lyssna på, men sedan när jag ska börja skriva ner en tanke så hinner jag knappt skriva en rad innan jag får en ny ännu konstigare tanke.
   Jag tänker för mycket.

Holm

Över gränsen.

Jag blir alltid så jävla deppig när jag inte har något att göra.
   Muntra upp mig någon?

Holm

Elegi.



Utan Lasse går det seriöst inte att plugga.

Om du lämnade mig nu.

Jag försöker plugga men jag vet inget.
   Jag vet inte vad jag vill.

Holm

Shadowplay.

Tänk om det är så att vi människor bara är en del av någons dröm och att denna någon vaknar upp imorgon och vi slutar existera.
   Vad skulle hända? Skulle vi märka av det? Vad skulle vi alla vilja göra tills imorgon om det skulle vara så att vi kommer försvinna innom 24 timmar?
   Vem vet? Inte jag.

Holm

RSS 2.0