Innan mörkret faller.

Jag måste börja skärpa till mig nu, jag har tappat greppet om det mesta. Saker jag inte har något att göra med gör mig skit förbannade, minsta lilla grej och jag går i taket. Jag visar det inte, håller en låg profil och låter allt sjunka in, till slut blir det för mycket och jag orkar inte mer.
   Det är för många tankar som snurrar runt nu och jag vet inte vad jag ska göra åt det.

Holm

No one like you.

Den här helgen har jag haft min första "vita" helg på ganska länge måste jag erkänna. Det känns bra men var ändå lite sugen på en utgång i lördags.
   Helgen har spenderats på följande vis: i fredags åkte jag Tuss och Ponk ut till Vikbolandet för att leka med Emelie, det var mys med Let's dance, milkshake, och prat som gällde och kul var det:)
   Lördagen var slapp hela dagen sen åkte jag och Tuss till Ponken en stund och sen åkte vi vidare in till stan för vi skulle kolla på Mårten när han spelade på kulrur kammaren. Mycket duktig pojke det där måste jag erkänna. Sen åkte vi vidare till donken och mötte lite folk där för att sedan åka hem till mig och röka pipa ute i stugan. Mys:)
   Idag blir det lugnt men ska nog snart åka in till gymmet. 

Holm

Handlake Village.

Jag har kommit fram till att jag hatar att behöva välja mellan olika saker. För så fort jag har valt något utav två alternativ så känner jag altid att jag gjorde fel val och skulle ha valt det andra, fast det då brukar vara svårt att få tillbaka det man ratade. Plus att alla val medför jobbiga tankar och idéer som gör det dubbelt så svårt och ofta ska alla de tankar och idéer komma när man ska sova, vilket gör det omöjligt att sova. Så jag säger BLÄÄ till val.

Holm

RSS 2.0