Do You Kiss On The First Date?

Hipp hurra flr jag fyllde 20 år igår!
 Det firades med att jobba, fika hos mig med mor och far samt Krickas mor och far, middag på durken och bowling på hugos.
 Nu ska jag fira vidare med hela tjocka släckten wohoo!

Holm

Save Me.

Var på Stavsjö krog förut på anställnings intervju. Det gick väl hyfsat, ska provjobba 16/5 så får vi se hur det går. på vägen hem så stannade jag på Maxi för att köpa munskölj, det hela slutade med att jag fick med mig strumpbyxor, ett par örhängen, ett halsband, en tunika, en tröja och typ fyra hårband. Bra jobbat där. Munskölj fick jag ju också med mig så klart.

Holm


För den som letar.

Winnerbäck biljetter bokade, en tripp till Sthlm inplanerad, en 20 års dag pågång. Helt plötsligt känns det lite bättre tack vare Tussen och Pemelie:)



Holm

Hard Work.

Var på anställningsintervju på ett pensionat igår, fick jobbet men tackade nej idag, fick ett mail från en väg krog förut och ska dit på intervju på onsadg.
 Det är lite jobbigt att jobba på två ställen sammtidigt som man söker jobb runt omkring och måste åka på intervjuer plus provjobba. Jag hinner faktiskt inte det hur mycket jag än skulle villja, hoppas jag får jobbet på plåtindustrin som jag jobbat på förut, då slipper jag intervjuer och provjobb. Bara komma dit i sommar säga hej och sätta igång. Så mycket lättare och precis vad jag behöver just nu.

Holm

For When I'm a Billionaire

På självaste valborg blir jag uppsagd får mitt jobb. Kul att kanske vara arbetslös hela sommaren och kanske hösten med. Hipp hurra eller kanske inte förresten.



Holm


RSS 2.0